Afgelastingen Protocol

//Afgelastingen Protocol

Gemeentelijke afgelasting

De gemeente Breda kan de wedstrijdvelden en trainingsvelden afkeuren.
Op de website van Breda.nl wordt iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) om 16.00u bekend gemaakt of de velden zijn afgekeurd of niet.
SAB speelt op complex Ruiterboslaan.

Naast deze pagina kunt u ook dagelijks na 16.00 uur bellen naar het telefoonnummer 06 30 50 34 28. Via een bandje hoort u welke velden zijn afgekeurd en waar dus niet op gespeeld kan en mag worden.

Landelijke afgelasting

De algemene afgelastingen van de KNVB vind je op NOS-teletekstpagina 603 (Zuid I, X=afgelast).

Onder categorie A wordt verstaan: ┬À mannen veldvoetbal standaard hoofdklasse t/m 7e klasse ┬À mannen veldvoetbal reserve hoofdklasse t/m reserve 3e klasse ┬À vrouwen veldvoetbal hoofdklasse t/m 2e klasse ┬À JO19-, JO17-, JO15-junioren t/m 1e klasse ┬À JO13-pupillen top- en hoofdklasse

Onder categorie B wordt verstaan: ┬À alle elftallen/teams die spelen in de overige klassen

Wanneer de KNVB in de regio zuid 1 de wedstrijden aflast, zal er niet gevoetbald worden. Als de KNVB dat niet doet, wil dit nog niet zeggen dat de wedstrijd doorgaat. De consul of anders nog de scheidsrechter heeft de bevoegdheid om de wedstrijd af te lassen.

En als je het niet zeker weet?

Dan kun je altijd je leider of de SAB kantine bellen op 076 – 560 16 39 voor meer informatie.

By | 2017-05-09T21:49:19+00:00 9 mei, 2017|Bestuursmededelingen|