De Actie “Mijn Domein Foto”

//De Actie “Mijn Domein Foto”

Beste voetballers, trainers, leiders, leden en supporters van SAB

Nu het nieuwe seizoen reeds is gestart en jullie teams ieder weekend schitteren in de mooiste tenues, is het tijd voor een “andere” wedstrijd.

Jullie borstsponsor Mijndomein.nl gaat met haar fotoactie opzoek naar de mooiste, leukste en grappigste teamfoto van Nederland.

Naast een vermelding op www.wijzijnmijndomein.nl, maken de winnende teams kans op zeer mooie prijzen. Zo zijn er voetbalschoenen, tassen, trainingsjassen en ballen te winnen. Kortom, een actie waar jullie teams zeker aan mee moeten doen!

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk teams meedoen aan de actie, voorziet Mijndomein.nl jullie van het nodige promotiemateriaal. Dit materiaal komt volgende week jullie kant op. Hang dit zoveel mogelijk op in de kantine en op andere prominente plaatsen op jullie complex.

Hoe we te werk gaan, lees je hieronder:

• Alle teams kunnen hun mooiste, leukste of grappigste foto uploaden op www.wijzijnmijndomein.nl
  • De foto die de meeste stemmen kreeg, wint de actie!
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de actie.
  • De actie duurt tot 22 december, wij adviseren jullie dus om de actie zo snel mogelijk te promoten!
By |2018-11-28T14:57:41+00:0028 nov 2018|Sponsorcommissie|