S.A.B. krijgt donatie van € 10.000,- van DJ Tiësto

/, Sponsorcommissie/S.A.B. krijgt donatie van € 10.000,- van DJ Tiësto

Wij zijn als kleine voetbalvereniging binnen Breda ontzettend verrast en vereerd dat wij een donatie van maar liefst € 10.000,00 in ontvangst mogen gaan nemen van een bedrag dat Tiësto aan onze stad doneert voor de hulpbehoevende medemens en voor verbetering van het leefklimaat en de omgeving.

Tiësto, die ooit zelf in onze jeugd speelde, doneerde eerder een opbrengst uit zijn shop met Koningsdag voor de minderbedeelde kinderen van onze club.
Ook tijdens onze Open Dag in 2016 was er een bijdrage. De stand van Tiësto stond op ons complex en er werden goodiebags uitgedeeld.
Inmiddels zijn een jeugdteam en onze selectie door Tiësto voorzien van presentatiepakken.

Op 22 december a.s. zal tijdens zijn show Clublife 5 China bij Breepark, de donatie worden uitgereikt.

TIËSTO SUPER BEDANKT!!!!!

By |2017-12-18T13:55:55+00:006 dec 2017|Bestuursmededelingen, Sponsorcommissie|